Gosiame Sithole : Woman Gives Birth To 10 Babies At Once | Nigeria News / Sithole'nin kocası, yedi erkek ve üç kızın pazartesi gecesi pretoria'daki bir hastanede.

Gosiame Sithole : Woman Gives Birth To 10 Babies At Once | Nigeria News / Sithole'nin kocası, yedi erkek ve üç kızın pazartesi gecesi pretoria'daki bir hastanede.. Gosiame thamara sithole isimli 37 yaşındaki kadın, 7 erkek 3 kız olmak üzere 10 çocuk dünyaya getirdi. Güney afrika'da yaşayan 37 yaşındaki gosiame sithole isimli kadın 10 çocuk doğurduğunu ve zira 37 yaşındaki gosiame sithole isimli kadın tek seferde 10 çocuk doğurduğu iddiası ile gündemde. Sithole'nin kocası, yedi erkek ve üç kızın pazartesi gecesi pretoria'daki bir hastanede. A south african woman has given birth to 10 babies. Gosiame broke cicce's record who gave birth to nine babies last month.

Güney afrika'da yaşayan 37 yaşındaki gosiame sithole isimli bir kadın tek seferde tam 10 çocuk doğurarak geçen ay 9 bebek doğuran malili kadının rekorunu dünya rekorunu kırdı. Sithole'nin kocası, yedi erkek ve üç kızın pazartesi gecesi pretoria'daki bir hastanede. Hala zor ama sanırım alıştım. Zira 37 yaşındaki gosiame sithole isimli kadın tek seferde 10 çocuk doğurduğu iddiası ile gündemde. Gosiame sithole, 37, claims to have given birth to 10 children in south africa.

Gosiame and her TEN newborn babies! | @ScrollaAfrica # ...
Gosiame and her TEN newborn babies! | @ScrollaAfrica # ... from cdn.scrolla.africa
A south african woman has given birth to 10 babies. Gosiame sithole, 37, was left in shock after she delivered decuplets in a hospital in pretoria, south africa yesterday. Gosiame thamara sithole who gave birth to 10 children and her husband tebogo tsotetsi, from tembisa township in ekurhuleni. Gosiame broke cicce's record who gave birth to nine babies last month. Güney afrika'da yaşayan 37 yaşındaki gosiame sithole isimli kadın tek seferde 10 çocuk doğurduğunu iddia etti. Gosiame thamara sithole who gave birth to 10 children and her husband tebogo tsotetsi, from tembisa township in ekurhuleni. Zira 37 yaşındaki gosiame sithole isimli kadın tek seferde 10 çocuk doğurduğu iddiası ile gündemde. Bu rekoru ile geçen ay 9 çocuk doğuran malili kadının rekorunu kırmaya hazırlanan kadın.

Güney afrika'da yaşayan 37 yaşındaki gosiame sithole isimli bir kadın tek seferde tam 10 çocuk doğurarak geçen ay 9 bebek doğuran malili kadının rekorunu dünya rekorunu kırdı.

Join facebook to connect with gosiame sithole and others you may know. Gosiame broke cicce's record who gave birth to nine babies last month. Gosiame sithole, 37, was left in shock after she delivered decuplets in a hospital in pretoria, south africa yesterday. Gosiame thamara sithole, 37 ans, qui est déjà mère de jumeaux, aurait donné naissance à sept garçons et trois filles par césarienne dans un hôpital de pretoria lundi dernier, a déclaré son mari. Sithole'nin kocası, yedi erkek ve üç kızın pazartesi gecesi pretoria'daki bir hastanede. Rekortmen anne, ultrason sonuçlarına göre 8 bebek beklerken, 10 bebek dünyaya getirmiş olmanın kendisi için de inanması güç. Bu rekoru ile geçen ay 9 çocuk doğuran malili kadının rekorunu kırmaya hazırlanan kadın. Zira 37 yaşındaki gosiame sithole isimli kadın tek seferde 10 çocuk doğurduğu iddiası ile gündemde. Gosiame thamara sithole isimli 37 yaşındaki kadın, 7 erkek 3 kız olmak üzere 10 çocuk dünyaya getirdi. Gosiame broke cicce's record who gave birth to nine babies last month. Güney afrika'da yaşayan 37 yaşındaki gosiame sithole isimli bir kadın tek seferde tam 10 çocuk doğurarak geçen ay 9 bebek doğuran malili kadının rekorunu dünya rekorunu kırdı. Zira 37 yaşındaki gosiame sithole isimli kadın tek seferde 10 çocuk doğurduğu iddiası ile gündemde. Sithole, hamileliğim beni şok etti.

Zira 37 yaşındaki gosiame sithole isimli kadın tek seferde 10 çocuk doğurduğu iddiası ile gündemde. Gosiame thamara sithole who gave birth to 10 children and her husband tebogo tsotetsi, from tembisa township in ekurhuleni. Sithole, hamileliğim beni şok etti. Sithole, doğum sonrası basına yaptığı açıklamada şaşkınlığı dile getirdi. Her husband says seven boys and three girls were delivered by caesarean section at a hospital in pretoria overnight monday.

Gauteng woman gives birth to 10 youngsters, breaks ...
Gauteng woman gives birth to 10 youngsters, breaks ... from image-prod.iol.co.za
Gosiame broke cicce's record who gave birth to nine babies last month. A south african woman has given birth to 10 babies. Zira 37 yaşındaki gosiame sithole isimli kadın tek seferde 10 çocuk doğurduğu iddiası ile gündemde. Sithole'nin kocası, yedi erkek ve üç kızın pazartesi gecesi pretoria'daki bir hastanede. Güney afrika'da yaşayan 37 yaşındaki gosiame sithole isimli kadın tek seferde 10 çocuk doğurduğunu iddia etti. Gosiame sithole is on facebook. Sithole, doğum sonrası basına yaptığı açıklamada şaşkınlığı dile getirdi. Sithole'nin kocası, yedi erkek ve üç kızın pazartesi gecesi pretoria'daki bir hastanede.

Gosiame sithole, 37, was left in shock after she delivered decuplets in a hospital in pretoria, south africa yesterday.

Sithole, hamileliğim beni şok etti. Gosiame sithole, 37, claims to have given birth to 10 children in south africa. Zira 37 yaşındaki gosiame sithole isimli kadın tek seferde 10 çocuk doğurduğu iddiası ile gündemde. Güney afrika'da yaşayan 37 yaşındaki gosiame sithole isimli bir kadın tek seferde tam 10 çocuk doğurarak geçen ay 9 bebek doğuran malili kadının rekorunu dünya rekorunu kırdı. Güney afrika doğum yapan gosiame sithole isimli kadın, 7'si erkek 3'ü kız çocuğu dünyaya getirdi. Sithole, doğum sonrası basına yaptığı açıklamada şaşkınlığı dile getirdi. Rekortmen anne, ultrason sonuçlarına göre 8 bebek beklerken, 10 bebek dünyaya getirmiş olmanın kendisi için de inanması güç. Hala zor ama sanırım alıştım. Güney afrika'da yaşayan 37 yaşındaki gosiame sithole isimli kadın 10 çocuk doğurduğunu ve zira 37 yaşındaki gosiame sithole isimli kadın tek seferde 10 çocuk doğurduğu iddiası ile gündemde. Thobile mathonsi/african news agency (ana). Gosiame broke cicce's record who gave birth to nine babies last month. Her husband says seven boys and three girls were delivered by caesarean section at a hospital in pretoria overnight monday. Gosiame thamara sithole isimli 37 yaşındaki kadın, 7 erkek 3 kız olmak üzere 10 çocuk dünyaya getirdi.

Sithole, hamileliğim beni şok etti. Zira 37 yaşındaki gosiame sithole isimli kadın tek seferde 10 çocuk doğurduğu iddiası ile gündemde. Gosiame sithole, 37, was left in shock after she delivered decuplets in a hospital in pretoria, south africa yesterday. Zira 37 yaşındaki gosiame sithole isimli kadın tek seferde 10 çocuk doğurduğu iddiası ile gündemde. Bu rekoru ile geçen ay 9 çocuk doğuran malili kadının rekorunu kırmaya hazırlanan kadın.

Sorpresa en el parto de una mujer que esperaba octillizos ...
Sorpresa en el parto de una mujer que esperaba octillizos ... from tilcaraonline.com
Sithole'nin kocası, yedi erkek ve üç kızın pazartesi gecesi pretoria'daki bir hastanede. Gosiame thamara sithole who gave birth to 10 children and her husband tebogo tsotetsi, from tembisa township in ekurhuleni. Gosiame sithole is on facebook. Gosiame sithole, 37, claims to have given birth to 10 children in south africa. Sithole, hamileliğim beni şok etti. Güney afrika'da yaşayan 37 yaşındaki gosiame sithole isimli kadın tek seferde 10 çocuk doğurduğunu iddia etti. Zira 37 yaşındaki gosiame sithole isimli kadın tek seferde 10 çocuk doğurduğu iddiası ile gündemde. Thobile mathonsi/african news agency (ana).

Gosiame sithole, 37, claims to have given birth to 10 children in south africa.

Her husband says seven boys and three girls were delivered by caesarean section at a hospital in pretoria overnight monday. Gosiame sithole, 37, was left in shock after she delivered decuplets in a hospital in pretoria, south africa yesterday. Sithole'nin kocası, yedi erkek ve üç kızın pazartesi gecesi pretoria'daki bir hastanede. Bu rekoru ile geçen ay 9 çocuk doğuran malili kadının rekorunu kırmaya hazırlanan kadın. Sithole'nin kocası, yedi erkek ve üç kızın pazartesi gecesi pretoria'daki bir hastanede. Gosiame thamara sithole who gave birth to 10 children and her husband tebogo tsotetsi, from tembisa township in ekurhuleni. Thobile mathonsi/african news agency (ana). Güney afrika'da yaşayan 37 yaşındaki gosiame sithole isimli kadın 10 çocuk doğurduğunu ve zira 37 yaşındaki gosiame sithole isimli kadın tek seferde 10 çocuk doğurduğu iddiası ile gündemde. Güney afrika'da yaşayan 37 yaşındaki gosiame sithole isimli bir kadın tek seferde tam 10 çocuk doğurarak geçen ay 9 bebek doğuran malili kadının rekorunu dünya rekorunu kırdı. Gosiame thamara sithole isimli 37 yaşındaki kadın, 7 erkek 3 kız olmak üzere 10 çocuk dünyaya getirdi. Zira 37 yaşındaki gosiame sithole isimli kadın tek seferde 10 çocuk doğurduğu iddiası ile gündemde. Zira 37 yaşındaki gosiame sithole isimli kadın tek seferde 10 çocuk doğurduğu iddiası ile gündemde. Gosiame broke cicce's record who gave birth to nine babies last month.